Şöhretler Karması - Meclis Spor 13 - 3

TBMM Kuruluşu'nun 90. yılı şerefine düzenlenen Meclis Spor Oyunları'nın açılış töreninde TBMM milletvekilleri ve eski futbolbolcular arasında bir futbol maçı gerçekleştirildi.

Şöhretler karması ile Meclis Spor'un karşılaştığı maçın başlangıç vuruşunu Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı. 

Toplamda 16 golün olduğu karşılaşmayı Hakem Abdurrahman Arıcı yönetirken, Şöhretler Karması Meclis Sporu 13-3 gibi ezici bir skorla mağlup etti.

Daha önce bir çok karşılaşmaya çıkan Meclis Spor'un teknik direktörlüğünü Kazım Kırıcı yaparken, takım kadrosu, Mevlüt Çavuşoğlu, Nevzat Korkmaz, Fahrettin Poyraz, Mehmet Sevigen, Bayram Özçelik, Fatih Öztürk, Hüseyin Mert, Harun Tüfekçi, Enver Yılmaz, Murat Başeskioğlu, Sırrı Sakık, Hamza Yerlikaya, Nejdet Budak, Kemalettin Aydın, Cüneyt Yüksel, Fevzi Şanverdi, Zekeriya Arslan, Fatih Atay ve Adem Tatlı'dan oluştu.

Teknik direktörlüğünü Ömer Üründül'ün yaptığı Şöhretler Karması'nın kadrosu ise, Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun, Oğuz Çetin, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şengül, Nurettin Yıldız, Gökhan Keskin, Zeki Onatlı, Soner Torunguç, Bayram Bektaş ve Tayfun Hut'tan oluştu.

İŞTE MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ VE GOLLERİ