Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal'dan Ayto'ya Ziyaret

Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'yu ziyaret etti.

Aydın Valiliği, AYTO ve Aydın Sanayi Odası işbirliği ile imzalanan "Aydın Verimliliği Artırma Projesi" çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Aydın Verimliliği Artırma Projesi kapsamında Aydın'ın güçlü ve zayıf yanları, fırsat ve tehditlerinin belirlenmesi için hazırlanacak olan SWOD analizini yapmak için Aydın'a gelen Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal ve uzmanları AYTO'yu ziyaret etti.
Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal, İzmir Bölge Müdürü Dr. Canan Arıkbay ve ekibi AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu tarafından karşılanırken; projenin bundan sonraki aşamasında yapılacaklar hakkında bilgi verdiler.
Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal, "Aydın Valiliği toplantı salonunda Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve daire müdürleri ile yapmış olduğumuz SWOD analizi tespit toplantısı bize bir çok konuda ışık tutacak ve çalışmalarımıza yön verecek. Bu toplantıda çıkan sonuçlara göre Aydın'a katkılar sağlayacağımıza inancımız tamdır. Bizim bugün sizi ziyaretimizin amacı projeye katkılarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyoruz" dedi.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, "Aydın Verimliliği Artırma Projesi, ilimiz için çok önemli bir proje, bu projeden ilimiz için çok önemli sonuçlar çıkacağına ve ilimize çok faydalı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.