Saadet Partisi'nden 'Türkiye'de Neler Oluyor?' Konferansı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, "Hükümetin 360 milletvekili var, bir işe yaramıyor

  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç , " Hükümetin 360 milletvekili var , bir işe yaramıyor . Anayasa ' nın tamamını değiştirmeye kalktılar . Tepki görünce geri adım attılar . Yamalı bohça gibi Anayasa değişikliği olmaz " dedi .
Saadet Partisi ( SP ) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Can Kardeşler Düğün Salonu ' nda " Türkiye ' de neler oluyor? " konulu konferans düzenlendi . Konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı 20 . Dönem Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç da katıldı .
Saadet Partisi Kdz . Ereğli İlçe Başkanı İsmail Yılmaz açılış konuşmasını yaparken , Saadet Partisi ' nin ülke genelinde başlattığı özellikle " Türkiye ' de neler oluyor? " konferanslarından birinin de Çaycuma ve Kdz . Ereğli ' de gerçekleştirildiğini , bu konferanslar sayesinde bir daha ki seçimlere dek ülkenin kötü kaderini değiştirme noktasında iyi bir adım atıldığını belirtti .
Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Nejdet Sarı da , " Türkiye ' nin sorunları ve çözüm önerilerini halkla paylaşmak üzere ülke genelinde konferanslar serisi başlatan Saadet Partisinin Şubat ayından itibaren başlayan ve Mayıs sonuna kadar devam edecek olan konferanslar ülke genelinde tamamlanacak . ' Farklı Çözüm Ekonomi ' konusunu içeren konferanslarda , zaman zaman ' Gönüllü Birliktelik Projesi ' konularına da yer verilecek " dedi .
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 20 . Dönem Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç da , Türkiye genelinde başlattıkları konferansların özellikle ' Türkiye Ekonomisi Nasıl Düzelir , Neden Bu Noktaya Geldi , Nasıl Yeniden Büyük Bir Türkiye Olabiliriz? ' ana başlıklar altında belirlendi . Bu çerçevede Çaycuma ve Kdz . Ereğli ' de ' Türkiye ' de neler oluyor? ' konusunda olduğunu söyledi .
Bu konferansların yıl içinde tüm ülkede tamamlanacağını anlatan Malkoç , sözlerine şöyle devam etti : " Düşünce ve bilgilerimizi halka aktaracağız . Bugün dünyayı yönetenler Anadolu topraklarına göz dikmiş durumda . Bu Anadolu topraklarını kaybetmemek için elimizden geleni yapmalıyız . Hükümetimiz bu topraklara sahip çıkmalı . Hükümetimiz elimizdeki topraklara sahip çıkma adına değil , adeta yok etme politikası gütmektedir . "
YAMALI BOHÇA GİBİ ANAYASA OLMAZ
Malkoç , daha sonra Anayasa değişikliği üzerinde yapılması gereken çalışmalar hakkında ayrıntılı bir açıklama yaptı . Hükümetin Anayasa ' yı kıymık gibi orasından burasından düzeltme seçeneği üzerinde durduğunu ve yanlış politika izlediğini savunan Malkoç , sözlerini şöyle sürdürdü : " Hükümetin 360 tane milletvekili var , bir işe yaramıyor . Anayasa ' nın tamamını değiştirmeye kalktılar . Tepki görünce geri adım attılar . Yamalı bohça gibi Anayasa değişikliği olmaz . Bundan hayır gelmez . İktidar ile muhalefet yeni
Anayasa ' da ittifak edemiyor . O halde ne olacak? Ne olacağını Saadet Partisi gösteriyor . Bu millet kendi Anayasası ' nı kendi yapacak . Meclis bir kanun çıkaracak . Görevi sadece Anayasa yapmak olan bir kurucu meclis oluşturulacak . Millet tarafından seçilmiş 200-250 kişilik bir Kurucu Meclis . Bütün çevreler bu yapım sürecine katkıda bulunacak ve millet tarafından onaylanacak bir anayasa taslağı oluşturulacak . Türkiye ' de milli iradenin hakim olduğu huzur içinde bir düzen bu şekilde gelecek milli irade
gerçekleşecek . "
( ET-HO-Y )