'Okulumu Yap Kampanyası' Kapsamında Yapılan Anaokulunun İnşaatı Devam Ediyor

Adıyaman'da 'Okulumu Yap Kampanyası' kapsamında işadamı Ramazan Aslan tarafından yaptırılan 3 derslikli 150 öğrenci kapasiteli anaokulu inşaatına hızla devam ediliyor.

  Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse , Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Öztuncer ile birlikte Kahta ilçesinde yaptıkları çalışmalar esnasında Ramazan Aslan tarafından yaptırılan anaokulundaki çalışmaları yerinde inceledi . Alaköse , inşaat ile ilgili olarak ; " Valimiz öncülüğünde başlatmış olduğumuz ' Okulumu Yap Kampanyası ' kapsamında işadamlarımızdan Ramazan Aslan doğup büyüdüğü çevrede bir okul yaptırmak istediğini belirtmiş ve kendisiyle Valilik Makamında düzenlenen bir törenle protokol imzalanmıştı .
Protokol çerçevesinde okul yapılacak alan müdürlüğümüz tarafından tahsis edilmiş ve inşaatı gerçekleştirmek üzere teslim etmiştir .
Bugün görüyoruz ki inşaat hızla devam etmektedir . Bu vesile ile Ramazan Aslan ' a katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum . Ramazan Aslan geleceğe mükemmel bir yatırım yapmaktadır . Bunun geri dönüşümü hayır anlamında kendisine ve eğitimde kalite olarak ilçemiz ve dolayısı ile ilimiz eğitimine olacaktır . Kendilerini tebrik ediyorum . ' Okulumu yap kampanyası ' kapsamında taahhütleri olan diğer işadamlarımız da önümüzdeki dönemde sözlerini yerine getireceklerdir . Bu anlamda kendileri ile protokol imzaladığımız
işadamlarımıza da teşekkür ediyoruz . Kahta ilçesinde ilk defa bir hayırsever işadamı tarafından bir okul yapılmaktadır . Tüm hayırsever işadamlarının eğitime destek vermelerini bekliyoruz " dedi .
Daha sonra Kahta Mehmet Akif İlköğretim Okulu Anasınıfını gezen Alaköse , öğrencilere boyama kitabı ve pastel boya armağan etti .