Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması Başladı

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 27-28 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Üniversiteler Arası Halk Oyunları Grup Yarışması" başladı.

Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması Başladı
  14 üniversitenin katılımı ve 2 kategoride yapılacak olan yarışmanın " Stilize " daldaki yarışması Karabük Üniversitesi Spor Kompleksi için gerçekleştirildi . Gazi , Ordu , M . Akif Ersoy , Balıkesir , Kocaeli , Yıldız Teknik , Karabük ve Kafkas Üniversiteleri arasında yapılan " Stilize " daldaki yarışmada " Burdur Yöresi " ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi birinci , " Silifke Yöresi " ile Gazi Üniversitesi ikinciliği elde ederken , " Balıkesir Yöresi " ile de Balıkesir Üniversitesi üçüncü oldu . Dereceye giren üniversitelerin ödülleri ise Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof . Dr . İbrahin Kadı ve Prof . Dr Dilek Dadaylı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Yardımcısı Doç . Dr . Atilla Pulur tarafından verildi .
Diğer yandan ise 28 Mart Pazar günü " Geleneksel " dalda Gazi , Ağrı İbrahim Çeçen , Atatürk , Ankara , Akdeniz , Kocaeli , Yıldız Teknik , Karaelmas , Balıkesir ve Namık Kemal Üniversiteleri yarışacak .