Mhp Safranbolu İlçe Teşkilatı Basına Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu İlçe Teşkilatı'nın istifasının ardından oluşturulan yeni yönetim gazeteciler ile bir araya geldi.

Mhp Safranbolu İlçe Teşkilatı Basına Tanıtıldı
  Safranbolu Zalifre Otel ' de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına 21 . Dönem MHP Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz , MHP Karabük İl Başkanı Nurhan Barışkan , Merkez İlçe Başkanı Mehmet Er ile Eskipazar ve Yenice İlçe Başkanları ile partililer katıldı . Geçtiğimiz aylarda görevinden istifa eden Orhan Aksoy ve yönetiminin ardından MHP Safranbolu İlçe Başkanlığına Ahmet Savaş getirildi . Toplantıda Orhan Aksoy , göreve atanan Ahmet Savaş ' a Türk Bayrağı ve parti bayrağını takdim ederek devir teslim töreni gerçekleştirildi . Devir teslim töreni sonrası bir konuşa yapan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş , ülkenin AK Parti hükümeti döneminde karşılaştığı en büyük tehlike yolsuzluk ve yoksulluğun olduğunu söyleyen belirterek , " Türkiye var olmakla yok olma sürecinde tarihin en hassas sürecini bu hükümet döneminde yaşamaktadır . Yol ayrımına gelinmiştir . İç ve dış güvenliğimiz ile milli kaynaklarımız ve çıkarlarımız yabancıların himayesine girmiş durumda . Hızla geri dönüşü olmayan bir yolda karanlık bir meçhule sürüklenmek üzereyiz " dedi .
Toplantıya katılan 21 . Dönem Milletvekili İlhami Yılmaz ise , " Vatandaşlarımızın bir dakikalık iç vicdan muhasebesini yaparak , Türkiye ' nin nereden nereye geldiğinin hesabını yaparak bir değerlendirme yapmasını istiyorum " dedi .
Yılmaz açıklamasında ayrıca , bundan 8 sene evvel Diyarbakır ' da Fenerbahçe-Diyarbakır maçı oynanırken , tribündeki 20 bin kişi İstiklal Marşını söyleyerek o maçı başlattığını hatırlatarak , " Aradan geçen 8 senelik zaman zarfında Diyarbakırspor-Bursaspor maçında 20 bin kişi stadı doldurdu ancak İstiklal Marşını ıslıklayarak maçı seyretti . İşte AK Parti , işte Türkiye ' nin geldiği durum . Lütfen önce vatanım diyorsanız , vatanla ilgili kaygılar taşıyorsanız , vatanı ileriye taşımak istiyorsanız birliğin , bütünlüğün düşünülmesini istiyorsanız ve iktidardaki siyasi partinin Genel Başkanının ' Sivas ' tan öteye gidemiyorlar ' diye ifade kullanarak diğer muhalefet partilerine Türkiye ' nin bölünmesinin haritasının başladığı yer olarak anılan Sivas ' ı işaret etmesini de hangi akla hizmet ettiğini televizyonlarının başında bulunan insanlarımızın çok irdelemesini , çok iyi düşünmesini istirham ediyorum . Bunu da anekdot olarak veriyorum " diye konuştu .
Konuşmaların ardından ilçe yönetimi basına tanıtıldı .