Çander'den Kaynaşma Ve Dayanışma Şöleni

Karabük Çankırı'lılar Derneği (ÇANDER) kaynaşma ve dayanışma şöleni düzenledi.

Çander'den Kaynaşma Ve Dayanışma Şöleni
  Karabük Merkez Kapalı Spor Salonunda düzenlenen geceye 21 . Dönem MHP Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz , Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş , İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile çok sayıda Karabük ' te yaşayan Çankırılar katıldı . Denek Başkanı Kemal Kande , derneğin isminin Çankırılılar olsa da derneğe üye olan her kişinin Karabük ' lü olduğunu ve Karabük ' ün geleceği için mücadele verdiğini söyledi .
Derneklerinin amacının doğdukları yerlere ait kültürü yaşatmak ve yaşayarak gelecek kuşaklara aktarmak , birlik ve beraberlik oluşturarak yardım kültürünü geliştirmek olduğunu anlatan Kande , " Dernek olarak üyelerimiz ile bir kaynaşma ve dayanışma şöleninde bir araya gelmeyi hedefledik . Çankırı ' nın kültürüne ait zenginliklerimizi burada yaşamak istedik , gençlerimize çocuklarımıza göstermek istedik . TRT ' den değerli sanatçılarımız geldiler yöremize ait şarkıları seslendirecekler . Çankırı Belediyemize ait Ahievran Yaren Ekibi gösteri sunacak . Gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum . Bugün burada sadece üyelerimiz veya Çankırı ' lılar yok , burada bütün Karabük ' lüler var " dedi .
Şölende ses sanatçıları Sevgi Petek ve Emine Koç Çankırı yöresine ait şarkıları seslendirirken , Çankırı Belediyesi Ahievran Yaren Ekibi de gösteri yaptı .