Bü Öğrencileri Tüyap'ta Projelerini Sergiledi

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri 25-28 Mart 2010 tarihlerinde Tüyap Fuarcılık A

Bü Öğrencileri Tüyap'ta Projelerini Sergiledi
Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri 25-28 Mart 2010 tarihlerinde Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan "Bahçe Dünyası 2010 5. İstanbul Bahçe Mobilyaları, Peyzaj Tasarımı, Bahçe Mimarisi, Bahçe Ekipman, Havuz ve Bitkiler" Fuarında bölümlerinde farklı bölgeler için ürettikleri proje ve maket çalışmalarını sergiledi.
Fuarda, öğrencilerin son yıllarda yapmış oldukları, Ulus Kentsel Tasarım Projesi, Pendik Çınardere Rekreasyon Alanı Peyzaj Düzenleme Projesi, Çaycuma Rekreasyon Alanı, Eskişehir Kent Parkı Peyzaj Tasarım Projesi, Bartın Kültür ve Sanat Parkı Düzenleme Projesi ve son olarak Bartın Çağlayan Piknik Alanı Peyzaj Düzenleme Projesinden örnekler katılımcılarla paylaşıldı. Bartın Üniversitesi, Bartın ve ilçelerinin İl Kültür Turizm Müdürlüğü afiş ve broşürleri ile tanıtımı, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve PMO-Genç tanıtımları ile oda yayınlarının sergilendiği stant büyük
ilgi gördü.
Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden 46 öğrencinin katıldığı etkinliğin yürütmesinde Prof. Dr. Mehmet Sabaz, Dr. Mustafa Artar, Yüksek Lisans Öğrencisi Oğuz Ateş bulunuyor.