Borusan Mannesmann Boru, 6. Uluslararası Boru Ve Ek Parçaları Fuarı'na Katıldı

Borusan Mannesmann Boru, 4 - 7 Mart tarihleri arasında Istanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen 6

Borusan Mannesmann Boru, 4 - 7 Mart tarihleri arasında Istanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen 6. Uluslararası Boru ve Ek Parçaları Fuarı'nda müşterileri ve sektör temsilcileriyle buluştu. Fuarda özellikle Borusan Mannesmann Boru standı izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.
Borusan Mannesmann Boru'nun müşterileri ve iş ortakları için düzenlediği kokteylde, ünlü salsa grubu Bate Bumbo'nun sergilediği dans Brezilya güneşinin sıcağını fuar ortamına taşıdı.
Borusan Mannesmann Boru, bu yıl da geleneğini bozmayarak bölgenin en önemli fuarlarından biri olan ve bu yıl 6.'sı düzenlenen Boru ve Ek Parçaları Fuarı'na katıldı. Bugün yüksek kalite standartları sayesinde Avrupa Birliği ülkeleri ve Kuzey Amerika başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihracat yapan Borusan Mannesmann Boru özel standıyla ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu.
Fuarın açılışı İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yavuz Özgün, ITA Dünya Borucular Birliği Genel Sekreteri Mr. Phillip Knight ve Ugetam A.Ş. Genel Müdürü Sayın Serkan Keleşer tarafından gerçekleştirildi.
Konusunda Türkiye'nin ilk ve tek ihtisas fuarı olan 6. Uluslararası Boru ve Ek Parçaları Fuarı, 120'si yerli, 36'sı yabancı olmak üzere toplamda 156 katılımcının iştirak ettiği ve toplam 14.334 ziyaretçinin takip ettiği profesyonellerin buluştuğu bir arena oldu.
Misyonunu; çelik boru sektöründeki yetkinliğiyle, insanların yaşam kalitesini yükselten ürün ve hizmetler sunmak ve toplumun ekonomik, sosyal gelişimine katkıda bulunmak üzerine kuran Borusan Mannesmann Boru fuar süresince özellikle inşaat olmak üzere ve sanayinin bir çok alanından yöneticiler, mühendisler ve son kullanıcılarına ürünleri, hizmetleri ve son dönemde gerçekleştirilen projeleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Borusan Mannesmann Boru'nun 2 yıl önce tesisat ustaları için kurduğu Ustalar Kulübü
bu yıl da fuarda alınan yeni katılımlarla genişlemeye devam etti.
Borusan Mannesmann Boru'nun müşterileri ve iş ortakları için 6 Mart 2010 tarihinde düzenlediği kokteylde, Jozi Levi yönetimindeki ünlü salsa grubu Bate Bumbo danslarıyla tüm fuar ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.
Borusan Mannesmann Boru Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demircioğlu, her yıl düzenli olarak yer aldıkları fuarın sektöre kazandırdığı dinamizmin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Türkiye boru sektörünün bu önemli fuarının her geçen yıl büyümesi ve kapsamını genişletmesi bölgedeki etkinliğimizi başarıyla yansıtması itibarıyla bizleri mutlu ediyor. Bu yıl da sektörümüzdeki hareketliliği burada izlemekten büyük mutluluk duyduk. Küresel ekonomik krizin etkilerini üzerinden atmaya çalıştığımız şu dönemde
bütün sektör açısından fuarın bir moral ve motivasyon ortamı olduğu kanısındayım"
(YC-YC-E)