Kaymakam Ve Belediye Başkanından Huzurevi Ziyareti

Biga Kaymakam Vekili Bahir Altunkaya, eşi Aynur Altunkaya ve Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Kaymakam Ve Belediye Başkanından Huzurevi Ziyareti
Ziyaret esnasında yaşlılar ile sohbet eden Biga Kaymakam Vekili Bahir Altunkaya, eşi Aynur Altunkaya ve Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan huzurevinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Huzurevinde kalan ve hastalıkları nedeniyle misafir odalarına gelemeyen yaşlıları da Kaymakam Altunkaya ve Başkan Özkan odalarında ziyaret etti.
Biga Kaymakam Vekili Bahir Altunkaya Yaşlılar Haftası sebebiyle gerçekleştirdikleri ziyaretin önemine dikkat çekerek, "Vatanını milletini seven birer fert olarak yetişmemizi sağlayan yaşlılarımız için kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak ve sahip çıkmak hepimizin insanlık ve yurttaşlık görevidir. Yaşamının büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmeti geçmiş insanların yaşlılık döneminde insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları olup, bu imkan aileden aile fertlerinden veya devletten karşılanabilmektedir. Devlet veya özel kurumlara yerleşmiş yaşlılarımıza sevgiyle, saygıyla her zaman yaklaşmalı, ihtiyaçları sonuna kadar karşılanmalı, hizmetin mükemmel olması için yetkililerin ve ilgililerin hedefi olmalıdır" dedi
Ziyaret sonunda ise huzurevinde kalan yaşlılar ile birlikte Kaymakam Altunkaya ve Belediye Başkanı Özkan pasta kestiler.