Genç Finalliler Futbol Turnuvası

Samsun Final Okulları'nda düzenlenen Genç Finalliler Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan 12 Fen takımı kupasını Kaymakam Salim Demir'in elinde aldı.

Genç Finalliler Futbol Turnuvası
Samsun Final Okulları'nda liseler ve ilköğretim okulları arasında düzenlenen iki ayrı turnuvada şampiyon olan takımlar kupalarını aldı. İlköğretim 1. kademede 5-B birinci, 5-A ikinci ve 3-B üçüncü olurken ikinci kademede 8-C birinci, 8-A ikinci ve 7-A üçüncü oldu.
Lise bölümünde düzenlenen turnuvada 16 sınıf arasında 10-TM-B üçüncü olurken, yapılan final müsabakasında 10 Kolej AB'yi 2-1 yenen 12 Fen şampiyon oldu. Turnuvanın sonunda düzenlenen kupa töreninde Atakum Kaymakamı Salim Demir lise grubunda birinci olan 12 Fen'in kupasını verirken, ikinci olan 10 Kolej AB takımı kupasını Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'dan aldı. Üçüncü olan 10-TM-B'nin kupasını ise Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca verdi.
10 Kolej AB ile 12 Fen arasında oynanan final müsabakasını Kaymakam Salim Demir, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplan, Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, öğretmenler ve öğrenciler izledi.