Fethiyespor Tepecikspor'a Hazırlanıyor

Fethiyesporlu futbolcular Pazar günü İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor Tepecikspor'a Hazırlanıyor
Fethiyespor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tepecikspor mesaisi, yapılan antrenmanla start aldı. Sakatlığı nedeniyle Sabri'nin çıkmadığı çalışmada Hakan Eser, Günay ve Kenan düz koşu yaptı. Çalışmaya izinli olan Özcan da katılmadı.

ÇİKOLATALAR ERKAN HOCA VE DEVLER'E
Klasikleşen çikolatasına maçında bu haftanın gülen takımı Erkan Hoca ve devler oldu. Erkan Hoca ve devler, Fatih Hoca ve devler'i 5-4 yendi. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin takımında Murat Ceylan, Kazım Sarı, Eray Er, Ali Teker, Ali Gürsoy, Siraceddin Demir, Halil Karataş, Ali Ökebaş, Akif Ekinci, Emrah Çalışlar, Önder Dalkıran ve Adem Küçükgöl yer aldı. Fatih Hoca ve DEVLER ise Mehmet Yenişehir, Hakan Gedik, Erhan Şentürk, Ferdi Aksakal, Bayram Dede, Ramazan Abacı, Ramazan Taşkara, Mustafa Ümit Temel, Ali Kemal Genç, Serkan Koç, İlker Erbay ve Sinan Özkan forma giydi. Küçültülmüş sahada 20'şer dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Kazım'ın golüyle 1-0 önde kapatan Erkan Hoca ve DEVLER, ikinci yarıda Kazım, Akif ve Halil'in golleriyle skoru 4-0'a taşıdı. Ramazan Abacı ve Bayram'ın golleriyle umutlanan Fatih Hoca ve DEVLER, Ali Ökebaş'ın golüne engel olamayınca son dakikalara 5-2 geride girdi. Ramazan Taşkara ve Bayram ile bulunan goller ise beraberlik için yeterli olmadı.
Erkan Sözeri'nin aynı zamanda yönettiği karşılaşmada Kazım, kırmızı kart görerek saha kenarında bir tur koşutu.