Balıkesir'de, 'Yılın Doktoru' Ve 'Yılın Hemşiresi' Ödülü

Balıkesir Sağlık Grup Başkanları Toplantısı'nın Mart ayı toplantısı Susurluk ilçesinde yapıldı

Balıkesir'de, 'Yılın Doktoru' Ve 'Yılın Hemşiresi' Ödülü
Balıkesir Sağlık Grup Başkanları Toplantısı'nın Mart ayı toplantısı Susurluk ilçesinde yapıldı. Susurluk Ticaret Odası'ndaki toplantıda İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan, Balıkesir'de yılın doktoru ve hemşiresi seçilen personeline takdir belgesi verip kutladı.
Susurluk Ticaret Odası'nda verilen yemekten sonra gerçekleştirilen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Mehmet Çalışkan, yılın hekimi seçilen Kemal Başeğmez ve ebe hemşire Şirin Çelik Çakır'ı tebrik etti. Yılın sağlık personelinin Balıkesir'de tıbbi ve mesleki eğitim alanında gösterdikleri başarılı çalışmaları ile görevlerini üstün gayret ve fedakarlık göstererek yapan sağlık personeli arasından seçildiğini söyleyen Mehmet Çalışkan, 1985 yılından beri İvrindi'nin Korucu Sağlık Ocağında görevli Doktor Kemal Başeğmez'den övgüyle söz etti. Müdür Çalışkan, ödüle layık görülen doktorun İvrindi'de KKKA influenza gibi hastalıkların kontrolü ile ilgili çalışmalarda, bulaşıcı hastalık surveyasında titiz ve gayretli çalışmalar yaparak toplum sağlığının korunmasında ve iyileştirilmesinde büyük katkıları olduğunu belirtti.
Öte yandan, Gönen Ana Çocuk Sağlığı /AP Merkezi kadrosunda görev yapan ebe hemşire Şirin Çelik Çakır ise ödül töreninde duygulu anlar yaşadı. Kısa bir süre önce kayınvalidesi vefat eden Çakır'a başsağlığı dileyen Mehmet Çalışkan, "Size hem tebrik hem başsağlığını aynı anda iletiyorum. Ama hayat bu şekilde devam ediyor. Üzüntüler ve başarılar aynı anda olabiliyor. Allah size ve yakınlarınıza sabır versin" diyerek tesellide bulundu.