Ak Parti Hatıra Ormanının İlk Fidanları Toprakla Buluştu

AK Parti Hatıra Ormanının ilk fidanları Buca-Bornova Otoyolu Gökdere Mevkiindeki 20 dönümlük alanda toprakla buluştu

Ak Parti Hatıra Ormanının İlk Fidanları Toprakla Buluştu
  AK Parti Hatıra Ormanının ilk fidanları Buca-Bornova Otoyolu Gökdere Mevkiindeki 20 dönümlük alanda toprakla buluştu . 2 bin fidanı hediye eden AK Parti İl Teşkilatı adına , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem , Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç , İzmir Milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu , Erdal Kalkan , AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak ilk fidanları dikti . Törene katılan İl yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları ve çok sayıda partili de fidanları ağaçlandırma sahasına büyük bir mutlulukla dikerek teşkilat adına büyük bir gurur yaşadı .
Hatıra Ormanı ile ilgili açıklama yapan AK Parti Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Delican yeni ağaçlandırma sahaları oluşturacakları müjdesini vererek ; " Geçtiğimiz yıl Foça , Seferihisar , Bornova ve Çiçekliköy ' de meydana gelen orman yangılarında İzmir ' imizin akciğerleri olan ormanlarımızın yanmış olması bizleri çok üzmüştür . AK Parti İzmir İl teşkilatı olarak bu alanların yeniden ağaçlandırılması için elimizden gelen katkıyı koyacağımız sözünü vermiştik . Bu konuda yaptığımız çalışmalar sonucu yine orman yangını ile kül olmuş yirmi dönümlük bir alanda AK Parti İzmir İl Başkanlığı Hatıra Ormanı oluşturmak için iki bin adet fidan dikimi yapıyoruz . Teşkilatımızın katılımı ile yapılan bu orman fidanlığını 21 Mart Dünya orman günü ve baharın uyanışını temsil eden ' Nevruz ' bahar bayramında yapıyor olmamız bizi ayrıca mutlu etmiştir . AK Parti İl başkanlığı Hatıra Ormanı bizim için bir ilk olup bundan sonra her yıl teşkilatımız ile birlikte ağaçlandırmalar yaparak yeni orman alanları oluşturacağız " dedi .
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Delican başta tüm siyasi partileri olmak üzere ; herkesi aynı yeşil duyarlılığına sahip olmaya çağırdı . Delican ; " Amacımız halkımızın ve birey olarak hepimizin çok duyarlı olduğu ağaç dikimi ve orman alanlarımızın korunarak yeni yeşil alanların arttırılması için katkı koymaktır . İzmir ' de tüm siyasi partileri sivil toplum örgütlerini kamu ve özel kuruluşları ve Sayın halkımızı bu konuda yeni orman alanları oluşturmaya yaşanabilir bir gelecek için daha yeşil İzmir ' i hep birlikte hazırlamaya davet ediyoruz ' ' şeklinde konuştu .