Gazipaşa Kaymakamlığında Online Hizmet

Gazipaşa Kaymakamlığı, ilçe halkına daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla web sayfasına online başvuru kolaylığı getirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığında Online Hizmet
Gazipaşa Kaymakamlığı, sunduğu hizmetlerini web ortamına taşıdı. Bu sayede vatandaşlar, Kaymakamlığa gelmesine gerek kalmadan, internet üzerinden istediği hizmet için müracaatta bulunabilecekler. Vatandaşlar, web sayfasından hizmetlerimiz sütununun altından adres, telefon ve faks yoluyla dilek ve önerilerini iletebilecekler.
Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, bürokrasiyi azaltmak, Gazipaşalılara daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla web sayfamıza online başvuru hizmeti getirdiklerini belirtti. Pamuk,"Bundan sonra vatandaşlarımız, yardım taleplerinden bilgi edinme taleplerine, şikayetlerden insan hakları müracaatlarına kadar her konuda Kaymakamlığımıza gelmeden internet üzerinden www.gazipasa.gov.tr web adresinden online müracaat edebilecekler" dedi. Web sayfasında, tapu, sosyal yardımlaşma, yeşil kart başvurusu ve diğer başvuruların formlarının da bulunduğunu belirten Pamuk, "Hedefimiz tüm kamu kurumlarımızın vatandaşlarımıza sunmuş olduğu hizmetleri, elektronik ortama aktararak, vatandaşa daha iyi hizmet sunmaktır" diye konuştu. İnternet üzerinden yapılan bu başvuruların takibini ise, Kaymakam Muhittin Pamuk tarafından görevlendirilen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gürsoy Peker yapıyor.