Güzeller Mahallesi Sakinleri Sağlık Ocağı İstiyor

Mahalle toplantılarını sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Güzeller Mahallesi'nin konuğu oldu.

Güzeller Mahallesi Sakinleri Sağlık Ocağı İstiyor
  Mahalle sakinleri başkandan sağlık ocağı istedi . Köşker , " Güzeller Mahallesi ' ni alt ve üst yapısı ile Gebze ' nin en sıkıntısız mahallelerinden biri haline getirdik . En büyük problemimiz sağlık ocağı eksikliği . Belediyeye ait arazi olmadığı için şu anda kamulaştırma çalışması yapıyoruz . Hissedarlarla anlaşır anlaşmaz sağlık ocağı inşaatı başlayacak " dedi .
Gebze ' nin temel probleminin okul , sağlık ocağı ve yeşil alan , sosyal tesis gibi alanların önceden planlanmaması olduğunu vurgulayan Köşker , kamulaştırmaların belediyeye çok yüksek maliyet getirdiğini söyledi .
Ak Parti mahalle teşkilatında partililer ve vatandaşlarla toplantı yapan Köşker , belediyenin bir yıllık performansı hakkında da bilgi verdi . Gebze Belediyesi ' nin kurumsallaşma yolunda çok önemli mesafe aldığını belirten Köşker , " Rakamlar yalan söylemez . Aylık performans verilerinde çalışmalarımız ortaya çıkıyor . Yapılan hizmetler , borç ödeme rakamları ve gelir gider dengesiyle ilgili rakamlar başarımızı ortaya koyuyor . Gelirlerin gider dengesi 90 . 11 ' e ulaştı . Gerek belediyemiz personeline , gerekse müteahhit işçilere ücretleri düzenli olarak ödeniyor . Gebze Belediyesi bir yıllık süre içinde ciddi bir itibar kazandı " dedi .
Köşker , önümüzdeki dönemde her üç-dört mahalleye bir bilgi evi açmayı planladıklarını ifade ederek , " Eşref Bitlis Parkı ' nda , Güzeller , Arapçeşme , İnönü ve Gaziler mahallelerinin yararlanacağı bir bilgi evi açacağız . Projeleri çizildi . Bilgi evleri gençlerimiz için cazip , daha fonksiyonel mekanlar olarak tasarlandı " diye konuştu .