Ak Parti'li Mustafa Hamarat'tan Muhalefete Tepki

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, muhalefeti eleştirerek, 'Muhalefet partilerinin yalan rüzgarları ve iftira kampanyaları halkımızın bize olan güvenini sarsmaya yetmeyecektir' dedi.

Ak Parti'li Mustafa Hamarat'tan Muhalefete Tepki
Mustafa Hamarat, mazot ödemelerinin başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, tüm gayretlerinin üreticilerin rahatlatılması için olduğunu söyledi. Fındıkta 'Alan Bazlı Destek' ödemelerinin ise hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu, bu ay içinde ödemelerin yapılacağını belirten Hamarat, muhalefet partilerine eleştirilerde bulundu. Hamarat, "İktidarımız tarafından önceden beri zaten verilen gübre ve mazot desteği ve bu sene ilk defa verilecek olan fındık çiftçimiz için alan bazlı destek ödemeleri karşısında teşekkür beklemediğimiz muhalefet, hiç olmazsa çiftçimizin yararına olan konularda küçük hesaplarla hareket etmesin. Bunun hem milletimize hem de kendi siyasi emellerine hiçbir faydası yoktur. Muhalefetin tüm engellemelerine rağmen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin desteği ile milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
AK Parti'nin bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini, yapamayacağı hiç bir konuda söz vermediği gibi, söz vermediği birçok hizmeti de gerçekleştirdiğini kaydeden Hamarat, "Bu konuda milletimizin AK Parti iktidarına güveni tamdır. Muhalefet partilerinin yalan rüzgarları ve iftira kampanyaları bu güveni sarsmaya yetmeyecektir. Milletimizle iktidarımız arasında gönülden gönüle giden ince bir yol vardır. Bu yol hizmet yoludur. Yalanla kafa karıştırarak, iftirayla gönül bulandırarak insanları aldatıp oy avcılığı yapmaktan başka siyaset tarzı bilmeyenlerin hizmet müjdelerini seçim rüşveti olarak nitelendirmelerinin hiçbir anlamı yoktur" şeklinde konuştu.
Çaybaşı-İlküvez arasında bulunan 14 km'lik yolun genişletme altyapı ve asfaltlama işinin ihale edildiğini de belirten Hamarat, bu konuda şu bilgileri verdi: "Söz konusu yolda ilk olarak Nisan ayında genişletme, istinat duvarları ve alt yapı çalışmaları yapılacak. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından Ağustos ayında asfaltlama işlemine geçilecek. Tüm ihalelerin bedeli 2.9 milyon lira oldu"