Hindistan Büyükelçisi Kto'yu Ziyaret Etti

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci'yi ziyaret eden Hindistan Büyükelçisi Raminder Singh Jassal, Kayseri ile birçok alanda ekonomik ilişkilerde bulunmak istediklerini söyledi.

Hindistan Büyükelçisi Kto'yu Ziyaret Etti
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, "Hindistan çok büyük ve önemli bir ülke hem nüfus olarak büyük hem de ekonomik alanda gelişmiş bir ülke. KTO olarak Hindistan ile ilişkilerimizin artmasında bizim ve hükümetin ekonomik olarak yaptığı çalışmalar iyi yönde gelişiyor. Dünyada ekonomik ve sosyal gelişmelerin iyi takip edilmesi gerekiyor. Bu çalışma içinde Türkiye rol almak istiyor bizde ekonomik aktörler olarak çok çalışmamız gerekiyor" dedi.
Hindistan Büyükelçisi Jassal, "Türkiye ve Hindistan arasında tarihi, kültürel ve dini bağların yanı sıra her iki ülkenin de genç nüfusu var" diyerek, "Birçok çok alanda ortak özelliklere sahip ancak ekonomik alanda iş hacminde herhangi bir gelişme yok bizim sizden talebimiz Hindistan'a yatırım yapmanız. Hindistan yatırım alanında iş için büyük bir market durumunda. Odanızdan bir gurup heyetin Hindistan'ı ziyaret etmesini istiyoruz" diye konuştu.
KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Hindistan Büyükelçisi'ne Kayseri'nin Yahyalı ilçesinin kilimini hediye etti. Ziyaret daha sonra basına kaplı olarak devam etti.