Çermik'te Rehabilitasyon Merkezi Açılıyor

Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi yeniden açılıyor.

Çermik'te Rehabilitasyon Merkezi Açılıyor
Kaymakam Nesim Babahanoğlu, atıl durumda bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Devlet Hastanesi bünyesinde yeniden açılması için Vali Hüseyin Avni Mutlu ile görüştüklerin belirterek, Vali Mutlu'nun projeye sıcak baktığını söyledi. Kaymakam Babahanoğlu, kaplıcalarda atıl durumda bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdare'ye ait olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yeniden hizmete açılması yönünde çalışma başlattıklarını söyledi. Kaymakam Babahanoğlu, kaplıcalarda bulunan ve daha önce Dicle
Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin uzun yıllardır atıl durumda olduğunu belirterek, "Kaplıcalarda mülkiyeti İl Özel İdare'ye ait Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binasının İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde tekrar hizmete açılması ve sağlık hizmeti sunması için çalışma başlattık. Konuyu Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yla görüşerek, olumlu yönde görüş aldık" dedi.
Kaymakam Babahanoğlu, hem sağlık turizmi kapsamında ilçeye hizmet vermek hem de tesisi atıl durumdan kurtararak, Çermiklilerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını söyledi.