Vücudu yandı 300 metre ambulansa yürütüldü

İstanbul'da yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi elektrik çarpması sonucu yaralandı ve ambulansa ulaştırılmak için 300 metre polis ekipleri tarafından yürütüldü.

Vücudu yandı 300 metre ambulansa yürütüldü

Sirkeci Garı'da, henüz kimliği belirsiz yabancı uyruklu bir kişi, elektrik akıma kapılarak yaralandı. Sağlık ekipleri vagon aralarından geçip yaralıya ulaşamayınca polis, basın mensupları ve polisler yaralıyı yaklaşık 300 metre yürüterek ambulansa götürdü.
Devriyeye çıkan Sirkeci Garı'nın özel görevlileri, bir kişinin çığlık seslerini duyması üzerine vagonlar arasında arama yaptı. Güvenlik görevlileri, iki demiryolu arasındaki boş alanda yerde elbiseleri parçalanmış yanıklar içerisinde bir kişiyi görmeleri üzerine durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Park halindeki vagonlar nedeniyle sağlık ekipleri olay yerine ulaşamadı. Bunun üzerine basın mensupları ile polisler İngilizce konuşan yaralı kişiyi yaklaşık 300 metre yürüterek sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, üzerinden kimlik belgesi çıkmayan yabancı uyruklu kişinin elektrik akımına kapılarak yaralandığını dile getirdi.