Hazırkart Müşterileri Kontör Yerine Tl'ye Geçiyor

Turkcell, kontörden TL'ye geçiş için hazırlıklarını tamamladı.

  Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ' nun ( BTK ) aldığı karar ile 1 Nisan 2010 tarihinden itibaren tüm mobil operatörler kontör yerine TL ' ye dayalı tarifelendirme sistemine geçecek . GSM operatörleri bu tarihten itibaren tüm tarifelerde , kampanyalarda ve reklamlarda hizmet birim ücreti olarak ; ses , SMS ve tüm diğer hizmetler için kontör yerine TL ya da kuruş kullanacak . Ön ödemeli hat kullanıcıları geçiş sonrasında eskiden kontör yükledikleri kanallardan TL kart yükleyerek kullanabilecek . Müşterilerin 1
Nisan tarihine kadar kullanılmamış kontörleri , değer kaybetmeden BTK ' nın onayladığı birim fiyat üzerinden hesaplanarak TL ' ye çevrilecek ve hesaplarına yüklenecek . Geçişten önce TL kart ve tarife fiyatları Turkcell müşterilerine duyurulacak .
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu , konuyla ilgili yaptığı açıklamada , Turkcell ' de müşteri memnuniyetini sağlamak için müşterilerine kalan kontör bilgisini şu anda da verdiklerini , kontörden TL ' ye geçişle birlikte zorunlu olacak bu bilgilendirme ile tüm mobil operatör müşterilerinin yaptıkları her görüşme sonunda aldıkları hizmetin kullanım tutarını ve hesaplarında kalan TL tutarını görebileceğini belirtti .
Develioğlu , " Müşterilerimiz 1 Nisan ' dan itibaren ayrıca başvuru yapmak ya da tarife değişikliği yapmak zorunda kalmadan hayatlarına devam edebilecek ve Turkcell ' in sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler . Turkcell olarak , en kaliteli , yenilikçi hizmet ve ürünleri , en geniş kapsamayla müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz " dedi .