Gaziantep'te 'Sağlıklı Gelecek Spor İle Gelecek' Projesi

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ve Devlet Planlama Teşkilatı SODES kapsamında finanse edilen, 'Sağlıklı Gelecek Spor İle Gelecek' projesi sürdürülüyor.

Gaziantep'te 'Sağlıklı Gelecek Spor İle Gelecek' Projesi
  Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Bü ; yü ; kşehir Belediyesi tarafından yü ; rü ; tü ; lmekte olan ve Devlet Planlama Teşkilatı SODES kapsamında finanse edilen , ' Sağlıklı Gelecek Spor İle Gelecek ' projesi sü ; rdü ; rü ; lü ; yor .
Proje Koordinatö ; rlü ; ğü ; ' nden yapılan aç ; ıklamaya gö ; re ; Gaziantep ' e gö ; ç ; ile gelen ve sosyo ekonomik zorluklar yaşayan ailelerin risk altındaki ç ; ocuklarını spor yolu ile kö ; tü ; alışkanlıklardan uzak tutmayı amaç ; layan proje kapsamında dö ; rt ana branşta ( atletizm , basketbol ( sokak - salon basketbolu ) , voleybol ( sokak - salon voleybolu ) , masa tenisi ) gibi sportif ve sosyal iç ; erikli faaliyetler aracılığıyla ç ; ocukların gelişim sü ; reç ; lerine katkı sağlamak hedefleniyor .

Milli Eğitim Mü ; dü ; rlü ; ğü ; desteği ile gerç ; ekleştirilen tarama ç ; alışmaları sonucu kentin farklı bö ; lgelerinden seç ; ilen gruptaki 100 ' ü ; n ü ; zerindeki ç ; ocuğa , sportif aktivitelerin yansıra , sosyal , eğitici , koruyucu , ö ; nleyici etkinliklere katılma fırsatları da verilecek . Yapılan bu proje ile ç ; ocukların uyuşturucu , bağımlılık , suç ; luluk ve her tü ; rlü ; istismar ortamlarından uzak kalmaları sağlanacak .