Uşak Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Tıp Balosu Düzenledi

Uşak Tapib Odası Başkanı Dr. Zafer Aydın, tıp balosunda yaptığı konuşmada sağlık alanında yaşanan sorunların çözümü için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

Uşak Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Tıp Balosu Düzenledi
Uşak Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Dülgeroğlu Otel'de tıp balosu düzenledi. Gecede Zafer Aydın, yılın doktoru seçilen Süleyman Şimşek ile yılın en deneyimli hekimi
İbrahim Akalan'a birer plaket verdi. Tabip Odası Başkanı Dr. Zafer Aydın, konuşmasında hekimlerin sorunlarına değindi. Sağlık ve sağlıklı yaşamanın, herkes için doğuştan kazanılmış bir hak olduğunu söyleyen Aydın, hekimlerin bazı uygulamaları kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Tabip Odası yönetimi olarak Nisan ayında yapılacak genel kurulda tüzük gereği yeniden aday olmayacaklarını ifade eden Dr. Zafer Aydın, yönetim olarak iki dönem başarılı projelere imza attıklarını ifade etti. Nisan ayında yapılacak genel kurulda yeni yönetimin seçileceğini göreve gelecek yönetimin en az kendileri kadar başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Aydın, "Yönetim olarak hekimlerin ve kentimizin sorunlarını dile getirmeye çalıştık. Doktorlarımızın ve halkımızın haklarını korumaya yönelik çalışmalar yaptık. Sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunların aşılması için bundan sonra da üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz"dedi.
Tıp Balosuna Uşak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Güneş, Karahallı Belediye Başkanı Dr. Nihat Süzek ve çok sayıda doktor katıldı. Devlet hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Güneş, gecede yaptığı kısa konuşmada, hastane yönetimi olarak hekimlerin desteği ile başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Konuşmaların ardından 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası ile tavla turnuvasında birinci, olan doktorlara kupaları verildi.