Erciş Belediyesi'nden Okul Müdürlerine Yemek

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ilçe genelindeki okullara müdür olarak atanan yöneticiler onuruna Erciş Öğretmenevi'nde bir yemek tertip etti.

Erciş Belediyesi'nden Okul Müdürlerine Yemek
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, şube müdürleri Ahmet Erdoğan, Fesih Yıldız, Mehmet İşleyen, Kurbani Özdaş, okul müdürleri ile rehabilitasyon merkezi yöneticilerinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, eğitimin önemine değindi. Göreve geldikleri günden itibaren ilçede eğitim camiasının hizmetinde olduklarını bildiren Çiftci, okulların fiziki ihtiyaçlarının karşılanması yanında öğrencilere kaynak kitap temin ettiklerini belirterek, "Her zaman söylüyorum. İlçemizin tek kurtuluşu ancak eğitimle ve liyakatli insanların yetişmesiyle mümkün olabilir. Bu düşünce doğrultusunda bizler de imkanlarımız nispetinde her zaman okullarımız ile öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetinde olduk. Bundan sonra da bu hizmetimizi sürdüreceğiz. Bu arada görevlerine yeni atanan okul müdürlerimize de üstün başarılar diliyorum" dedi.
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu da, Erciş Belediyesi Başkanlığı'nın eğitime verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Fatih Çiftci'ye eğitim camiası adına teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Fatih Çiftci'nin gönüllü bir eğitim dostu olduğuna da vurgu yapan Kurtoğlu, "Sayın Başkanımız ilçedeki eğitimin sorunlarını her zaman yakından takip etmekte olup, yine her türlü katkı ve desteği de okullarımıza, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sunmaktadır. Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, ÖSS ve SBS'ye giren öğrencilerimize kaynak kitap temini, okul kütüphanelerinin yenilenmesi, ilçemizde sürdürülen eğitim projelerine verdiği desteğin yanı sıra, okul yeri alımı ve okul yapımı, okul öncesi sınıflarının derslik sıkıntısını ortadan kaldırmak için bina kiralanması gibi birçok alanda eğitime hizmet vermektedir. Bu önem arz eden katkı ve hizmetlerinden ötürü başkanımıza huzurlarınızda eğitim camiası ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Erciş Öğretmenevi Müdürlüğü adına öğretmenlere verdiği önemden ötürü İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu tarafından Başkan Çiftci'ye teşekkür plaketi verildi.