Vali Cerrah, Organize Sanayi Bölgesi'nde İncelemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) Yolbulan Baştuğ Metalurji San. A.Ş ve Okçular Süt Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti'de incelemelerde bulundu.

Vali Cerrah, Organize Sanayi Bölgesi'nde İncelemelerde Bulundu
Vali Cerrah, beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Kiper ile birlikte ilk olarak Yolbulan Baştuğ Metalurji'yi ziyaret etti. Yapımı devam eden çelikhane ve haddehane bölümlerinde incelemelerde bulunan Vali Cerrah, şirket ortaklarından Kemal Yolbulan'dan tesis hakkında bilgi aldı. Cerrah, 2010 yılında tamamlanarak üretime geçecek olan Yolbulan Metal A.Ş'nin faaliyete geçmesiyle birlikte, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin canlanacağını ifade etti. Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu konum açısından sanayici için bir cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Vali Cerrah, bölgede büyük firmaların bulunmasının da bu cazibeyi arttıracağını söyledi.
Vali Cerrah, daha sonra Okçular Süt Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti'ni ziyaret etti. Şirket ortaklarından Hacı Okçu'dan firma hakkında bilgi alan Vali Cerrah, daha sonra fabrikada incelemelerde bulundu. Cerrah, ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada, fabrikaların son durumlarını görmek için ziyaretlerini gerçekleştirdiğini söyleyerek; "Önümüzdeki günlerde Yolbulan Metal ilk üretimine başlayacak. Okçular Süt Ürünleri ise uzun zamandır üretimde fakat fabrikalarına birkaç yeni ilave yapmışlar. Her iki fabrikamızın da son durumlarını Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak inceledik" dedi.