İdil'de 'Bir Fikrim Var' Proje Yarışmasına Büyük İlgi

Şırnak'ın İdil İlçesi Kaymakamlığı'na bağlı Projeler Koordinasyon Merkezi'nde çalışan ekip ve kaymakamlık iş birliği ile düzenlenen 'Bir Fikrim Var' proje yarışmasına İdilliler yoğun ilgi gösterdi.

Projeler Koordinasyon Merkezi yöneticisi Faruk Kaplan, "Projenin amacı İdil'de yaşayan veya İdil dışında yaşayan insanları İdil için düşünmeye sevk etmek, düşünen insanların sosyal hayatta İdil'e katkı sağlayacak düşünceleri projelere dönüştürerek, hizmet sektöründe halka arz etmektir. İlçede yoksulluğu azaltacak, ilçeyi kalkındıracak, hayatı canlandıracak "Bir Fikrim Var" proje yarışmasına İdil'de ve İdil dışında yaşayan İdilliler yaklaşık 400 fikir projesini kaymakamlığa bağlı Projeler Koordinasyon
Merkezi'ne göndererek geleceğin İdil'ine katkı sundular. Merkeze ulaşan fikir dosyaları mart ayının ikinci haftasında bilirkişi ve değişik fikir adamlarının katılımı ile incelenip ilk 3'e girenlere para ödülü verilecek. Proje yarışmasında 1. olan İdilli'ye 2 bin TL, 2. olana bin TL ve 3. olana 500 TL ödül verilecek.
"Bir Fikrim Var" proje yarışmasının başlama tarihi 25.01.2010 bitiş tarihi ise 20.02.2010 son tarih olarak açıklanmıştı.