4 Yıldır Yapılmayan Köy Turnuvaları Yeniden Başlıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sürekli yapmış olduğu köy ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çeken Kaymakam Nihat Nalbant, köylü gençlerin kendisinden talep ettiği Köyler Arası Futbol Turnuvası için düğmeye bastı

4 Yıldır Yapılmayan Köy Turnuvaları Yeniden Başlıyor
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sürekli yapmış olduğu köy ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çeken Kaymakam Nihat Nalbant, köylü gençlerin kendisinden talep ettiği Köyler Arası Futbol Turnuvası için düğmeye bastı.
Beraberinde ilçe daire amirlerinden oluşan heyetle Ayvalık'a bağlı köylerde sorunları yerinde incelemek için yapmış olduğu ziyaretlerde gündeme getirilen ve en son 4 yıl önce düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın yeniden istenmesine, Kaymakam Nihat Nalbant kayıtsız kalmadı. Önceki gün ilçeye bağlı Tıfıllar, Hacıveliler ve Bağyüzü köylerine yaptığı ziyarette, Tıfıllar köyü Muhtarı Filiz Aslan'ın köy gençlerinin talebi olarak gündeme getirdiği turnuva fikrine olumlu bakan Kaymakam Nalbant, Hacıveliler ve Bağyüzü köylerinde de konuyu gençler ve köy muhtarlarıyla görüştü.

15 NİSAN İTİBARİYLE TURNUVA YAPILACAK
Yaptığı görüşmeler sonrasında Kaymakamlık öncülüğünde köyler arası futbol turnuvası düzenlenmesi için notlarını alan Nalbant, "Köylülerimizin hasat zamanı işleri Nisan ayında azalıyor. Bu tarihlerde 4 yıldır yapılamayan bu turnuvayı yapabilmek için önümüzde hiçbir engel yok. Önümüzde ki günlerde duruma göre, 15 Nisan'dan itibaren Köyler arası Futbol Turnuvasını gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.
Önceki gün yaptığı köy ziyaretlerinin ilk durağı olan Tıfıllar köyünde benimsediği fikri hayata geçirmek isteyen Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, ziyaretin diğer etaplarındaki Hacıveliler ve Bağyüzü köylerinde konuyla ilgili yaptığı görüşmeler sonrasında esprili bir dille, "Tıfıllar köyünün gençleri futbolda hepinize meydan okuyor. Futbola ilgisi olan köyde ki gençlerinizi toplayın ve takımlarınızı kurun. Bende köylerimize yeni bir heyecan ve canlılık getirecek olan bu organizasyonu yapayım. Size meydan okuyan Tıfıllar'a gerekli cevabı oynayacağınız güzel futbolunuzla verin'' dedi.