Koza'dan Gümüşhaneli Miniklere Oyun Odası

Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün bazı bölümlerinin daha işlevsel hale getirilebilmesi için KOZA Altın İşletmeleri tarafından yaptırılan oyun odası ve fizyoterapi tanılama odası düzenlenen törenle açıldı

Koza'dan Gümüşhaneli Miniklere Oyun Odası
Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün bazı bölümlerinin daha işlevsel hale getirilebilmesi için KOZA Altın İşletmeleri tarafından yaptırılan oyun odası ve fizyoterapi tanılama odası düzenlenen törenle açıldı.
Açılışı yapan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, yaptığı konuşmada "Bireysel danışma sürecine alınan ve aile danışmanlığı verilen 0-10 yaş arasındaki çocuklara yönelik hizmet verilmesi planlanan odanın ayrıca özel eğitim hizmetleri tanılama sürecine alınan öğrencilere yönelik olarak da kullanılacağını ifade etti. Burada danışma sürecine alınan ve özel eğitim değerlendirmesi yapılması düşünülen çocukların kaygılarının azaltılarak kendilerini daha iyi ve rahat hissedebilecekleri bir ortam sunularak bireysel danışma ve özel eğitim tanılamasına yönelik dirençlerinin kırılması sağlanacaktır. Bu şekilde daha verimli çalışmalar yapılabilecektir" dedi.
Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Onur Aydın ise "Kurum olarak hedefimiz yaptığımız çalışmalarla bölgemizde ve ülke genelinde lider olmaktır. Çalışmalarımızı değişen şartlarda en son uygulamalarla desteklemek önceliğimizdir. Bu hedef ve amaç doğrultusunda devam ediyoruz. Destek veren kuruluşlara yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.
Gümüşhane Valisi Salihoğlu, yapmış olduğu desteklerinden dolayı Mastra Altın İşletmeleri Müdürü Hasan Giray'a plaket takdim etti. Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ise Arazlar A.Ş.'ye desteklerinden dolayı şirket yetkilisine plaket takdim etti.
Kokteyl ile sona eren programa Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, RAM Müdürü Onur Aydın Gümüşhane Koza Altın Müdürü Hasan Giray ve eşi Emel Giray katıldı.