Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları Yeni Yönetimi Belirlendi

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı

Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları Yeni Yönetimi Belirlendi
AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, gençlik kollarından disiplinli bir çalışma beklediğini belirterek, "Gençlik kollarından beklentilerimiz bayrak asmalarıyla sınırlı değil" dedi.
AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kollarının ilk toplantısına katılan Kara, "Sizler genel başkanı ve başbakanı gençlik kollarından gelen bir partinin gençlik kollarında siyasete adım atıyorsunuz. Sizlere gösterilen hassasiyeti ileriki zamanlarda da çalışmalar sırasında göreceksiniz. Sizlere öncelikle disiplinli, özverili ve sorumlu çalışmanızı tavsiye ederim" diye konuştu.
AK Parti'nin 2011 genel seçimleri hazırlıklarına 29 Mart 2009 mahalli seçimlerinden itibaren başladığını aktaran Kara, "Çok partili demokrasiye geçişimizden bu yana en önemli seçim olarak gördüğümüz 2011 genel seçimi için hazırlıklara 30 Mart sabahından itibaren başladık. Genel seçimlerde Bursa'daki seçmenlerin üçte birine sahip olan Osmangazi ilçesinde görev yapıyor olmak bizlere ve siz gençlik kollarına çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bursa'daki zaferin yolu Osmangazi'den geçtiği için halkımızın teveccühünü bir kez daha alabilmemiz gerekli. Sizlerle uyumlu ve özverili bir çalışma süreci yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç, Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu'na görevinde başarılar dileyerek, "AK Parti'nin genel seçimlerdeki başarısı için sizlerle birlikte gençlik kolları olarak önemli görevler üstleneceğiz. Çalışmalarınızda her türlü konuda sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağız. Başkanımızın da ifade ettiği gibi 2011 seçimleri demokrasi tarihimizin en kritik seçimlerinden birisi. Başarı için bizler hazırız" dedi.
Üzerilerine aldıkları sorumluluğun şuurunda olduklarını ifade eden AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, "İlçe başkanım Tahsin Kara'nın toplantımıza gelerek tecrübelerini ve birikimlerini bizlerle paylaşması il başkanım Ahmet Kılıç'ın destek olması bizleri çok mutlu etti. Partimizin beklentilerinin bilinciyle sadece bayrak asmayı iş edinmiş bir gençlik kolları olmayacağız" diye konuştu.
OSMANGAZİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ
AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Sait Adiloğlu, Mensur Yaman, Ercüment Güvenç, Berat Day, Semih Yılmaz, Metin Akbulut, Fatih Yurtsever, Hacer Filiz, Semih Peksert, Mesut Çetin, Erkan Kırcalı, Serdar Akar, Harun Gezgin, Tolga Korkmaz, Ünzile Erdoğan, Halim Topçu, Abdullah Arslan, Özkan Tosun, Bülent Yıldız, Asiye Bayram, Alpercan Ay, İbrahim Arı, Eşref Araz, Faruk Kurt, Gülsüm Öztürk, Gökhan Çelik, Fatih Yusuf Birben, Mustafa Altıner, Halil Coşkun ve İlyas Çavdar.