Kayseri'de 15 Merkezde Elektrik Kesintisi

Kayseri'de kapasite artırımı ve modernizasyon çalışması nedeniyle 21 Şubat Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 4 saat elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada, il merkezine enerji alınan noktalardan biri olan Kayseri-2 trafo merkezinde TEİAŞ 11. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak olan kapasite artırımı ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle 21 Şubat Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 4 saat süreyle elektrik verilemeyeceği belirtildi.
21 Şubat 2010 Pazar günü 12.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler şu şekilde:
"Beyazşehir, İldem, Toki konutları, Gesi Kasabası, Koramaz, Ağırnas Kasabası, Ağırnas Gölbaşı, Büyük Bürüngüz, Küçük Bürüngüz, Turan Kasabası, Güzel Köy, Kayabağ Köyü, Özlüce Kasabası, Gesi ve İldem bölgelerindeki KASKİ su pompaları, Askeri ve Özel Havaalanı ile Mimarsinan Organize Sanayi bölgeleri."
Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı kaydedildi.