Gölyaka Belediyesi'nde Toplu Sözleşme İmzalandı
Belediye İş Sendikası ile Gölyaka Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yapılan anlaşmayla Gölyaka Belediyesi çalışanları da Belediye İş Sendikası arasındaki sözleşme yenilenmiş oldu.

Yapılan sözleşmenin Gölyaka'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik ise "Yapılan bu sözleşmeyle bizde Belediye İş Sendikası bünyesine katıldık. Umarım yapılan bu sözleşme her iki taraf için de hayırlı olur. Bundan sonraki süreçte sendika ile birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan da sendika ile belediyenin uzlaşmasına sevindiğini söyleyerek, "Genelde sendikalar ile Belediyeler birbirlerine zıt noktalardadırlar. İki tarafında anlaşması beni çok sevindirdi. Umarım bu birliktelik hiç bozulmaz" dedi.
Konuşmaların ardından Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik ile Sendika Şube Başkanı Nihat Bayram tarafından toplu iş sözleşmesine imza atıldı.
