Melikgazi Belediyesi İş Makineleri Kirayacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2010 yılı çalışma programında yer alan alt yapı çalışmalarını yerine getirebilmek için iş makinesi kiralayacaklarını söyledi.

Melikgazi Belediyesi İş Makineleri Kirayacak
Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, havaların ısınması ile Melikgazi Belediyesi'nin yoğun ve etkin bir çalışma başlatacağını, yatırımların planlanan iş takviminde tamamlanabilmesi için belediye imkanlarının seferber edileceği gibi hizmet satın alma yoluna da gidileceğini söyledi. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi'nin özellikle 2009 Nisan ayı itibari ile 7 ayrı bölgenin bağlanması ile hizmet alanı genişledi. Barındırdığı nüfus ve ekonomiye katkı payı ile ilimizin en büyük ilçesi durumundadır. Bu açıdan hizmette süreklilik yanında, gelişen ve büyüyen ilçeye yeni yatırımlar yapmak ve hizmetleri artırmak zorundayız. Bu neden ile elimizde bulunan iş makineleri yoğun iş programında yetersiz kaldığından dolayı ,ihale yolu ile piyasadan araç kiralıyoruz.Kiralayacağımız araçlardan 2'si lastik tekerlekli yükleyici ve 3'ü ise traktör kepçe olacaktır" dedi.
Kiralanacak iş makineleri için 8 Mart 2010 tarihinde 4737 İhale Yasanının 19. maddesine istinaden ihale yapılacağını ifade eden Büyükkılıç, ihale hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin www.melikgazi-bel.gov.tr adresinden bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.