Hacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Yapıldı

Hacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası 3. Olağan Genel Kurulu'nde tek listeyle giren mevcut Başkan Kemal Alan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden göreve seçildi.

Hacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Yapıldı
Hacılar Genç İşadamları Derneği (HAGİAD) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Çevrim, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Övünç, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan ve esnaflar katıldı.
Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, katipliklerine ise Yusuf Yılmaz, Bekir Pınar, Kazım Değirmenci ve Erkan Özsoy getirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Hacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Alan faaliyet raporu hakkında üyelere bilgiler verdi. Faaliyet raporunun okunup ibra edilmesinin ardından Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem bir konuşma yaptı. Başkan Herdem, tüm esnaflarla iç içe olduklarını belirterek bundan sonrada her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Herdem, "İlçemiz sakin bir ilçe, sakin bir ilçe olduğu için her türlü seçimler sakin geçer. Bu seçimde ilçemizin şekline, yapısına, düşüncesine uygun şekilde geçiyor. Kurucu başkanlığından itibaren hizmet eden Kemal Alan arkadaşım, esnaflarla ilgili her türlü sorunu belediyemize getirmiştir. Her sorun karşılıklı istişare içerisinde çözümlenmiştir. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Gerçekten buna emek ve zaman veriyor. Bunu da kendi işi gibi yapıyor. Genel kurulun hayırlı geçmesini temenni ediyorum, tüm esnaf arkadaşlarımıza ve başkanımıza bundan sonra yapacakları hizmetler içinde başarılar diliyorum" dedi.
Daha sonra konuşan Divan Başkanı Mustafa Alan'da Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Erciyes Master Projesinin Hacılar'a önemli katkısının olacağını belirterek, esnafların bu projeden fazlasıyla istifade edeceğini söyledi.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime tek listeyle katılan mevcut Başkan Kemal Alan, üyelerin tamamının oyunu alarak, yeniden başkanlığa getirildi.
Hacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında görev tazeleyen Kemal Alan'ın Yönetim Kurulu üyeleri ise şu şekilde oluştu:
"Ahmet Herdem, Hüseyin Akar, Mehmet Mızrak, Mehmet Sandal, Erol Ceyhan, Mustafa Avcı."