Milletvekili Yıldırım Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Milletvekili Yıldırım Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Milletvekili Yıldırım, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Çevre ve Orman İl Müdürü Nurettin Taş ile birlikte Akyazı Belediye Meclis Toplantı salonunda muhtarlarla toplantı yaptı. Toplantıda Akyazı'ya yapılması planlanan Ballıkaya Barajı ele alındı. Ballıkaya Barajı'nın Sakarya ve Marmara Bölgesi iin çok önemli olduğunu ifade eden milletvekili Yıldırım, "Bakanlık Akyazı sınırları içerisinde yapılacak Balıklaya barajı için hızlı çalışma talimatı verdi. 2011 yılında barajın başlanması hedefleniyor. Balıklaya barajının yapımını engelleyemeleyim, Akyazı'nın kalkınmasını engelleyemeyelim" dedi.
Toplantıya katılan muhtarlar barajın yapılacağı araziler üzerindeki taşınmazlarla ilgili sorun ve görüşlerini dile getirdi. Milletvekili Yıldırım, sorunların yetkili mercilere iletileceğini imkanlar ve kanunlar çerçevesinde çözüm bulunmaya çalışacağını kaydetti.
Kimsenin haksızlığa uğramaması için mücadele edeceğini söyleyen milletvekili Yıldırım, "Hukuksuz talepler kanunsuz olacaktır. Bunlara benim yapabileceğim bir şey olacağını zannetmiyorum. Ama sorunları çözmek için uğraşacağız. Baraj ilçemize sulama, içme suyu, elektrik üretim imkanları sağlayacak. Bu imkanlar ise önce Akyazı ve halkının kalkınmasına sonra Sakarya'nın kalkınmasına sebep olacak. Böyle büyük bir yatırımın gerçekleşmesi için hep birlikte sorunlara göğüs gerelim" diye konuştu.