Samsun '14. Emııt Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Samsun Valiliği İl Özel İdaresi ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katıldığı '14

Samsun '14. Emııt Fuarı'nda Görücüye Çıktı
Samsun Valiliği İl Özel İdaresi ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katıldığı "14. EMİTT- 2010 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı"nda yer alan Samsun standı, yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırladı.
İstanbul Beylikdüzü Fuar alanında 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında açık kalacak olan EMİTT-2010 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, dünya turizm sektörü alanında birçok ülkeyi ağırladı. Samsun'un da tanıtımının yapıldığı Fuarda, Samsun'u turizm anlamında tanıtmak amacıyla Ladik, Havza, Tekkeköy, Yakakent, Vezirköprü Kaymakamlıkları da ilçelerin tanıtımı için çok sayıda tanıtım kitapçığı ve broşür dağıttı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Mısır'ın Turizm Bakanı Zoheir Garranah ile birlikte açılışını yaptığı fuar alanını gezerken uğradığı Samsun standında hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜLER: "ÜZERİMİZDE SAMSUN'A HİZMET ETMENİN ONURU VAR"
Standı ziyaret edenler arasında İstanbul Valisi Muammer Güler de yer aldı. İstanbul'dan önce Samsun'da valilik yapan Güler, "Üzerimizde Samsun'a hizmet etmenin onuru var" dedi.
Samsun standını gezen Güler, "EMITT Fuarı hem iç hem de dış turizm açısından Türkiye için bir fırsattır. EMITT Fuarı, yaklaşık 60 ülkeden 3 binin üzerinde katılımcıyı İstanbul'da buluşturmaktadır. Bu anlamda Samsun'un burada görmekten, Samsun standına gelmekten Ladikli hemşerilerimizle beraber olmaktan ve arkadaşlarımı görmekten çok büyük bir mutluluk duydum" diye konuştu.
"Üzerimde Samsun'a hizmet etmenin onuru var" diyen Güler, şunları söyledi: "Samsun'a özlemimiz var. Samsun'a olan ilgimiz her zaman devam ediyor. Samsunluların vefa duygusunu her zaman görüyor ve hissediyorum. Samsun Valisi olarak da İstanbul Valiliği'ne geldiğimiz için de Samsun'un bizde ayrı bir yeri var. Samsun'un en iyi şekilde tanıtılmaya çalışıldığı bu standda olmanın da ayrıca mutluluğu içindeyim. Buradan bütün Samsun'a selam olsun."