Kültür Mahallesi'nde Bin 400 Aileye Kömür Dağıtıldı

Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla fakir ve yardıma muhtaç ailelere dağıtılan kömür yardımları devam ederken, Kültür Mahallesi'nde bin 400 ailenin kömürünün evlerine teslim edildiği belirtildi

Kültür Mahallesi'nde Bin 400 Aileye Kömür Dağıtıldı
Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla fakir ve yardıma muhtaç ailelere dağıtılan kömür yardımları devam ederken, Kültür Mahallesi'nde bin 400 ailenin kömürünün evlerine teslim edildiği belirtildi.
Valilik SYDV ile mahalle muhtarlığının ortaklaşa olarak tespit ettiği fakir ve yardıma muhtaç ailelerin kömürlerinin adil bir şekilde dağıtıldığını belirten Kültür Mahalle Muhtarı Ali Bozkurt, dağıtımda emeği geçenlere teşekkür etti. Bozkurt, "Mahallemizde tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç aileler için hazırlanan kömür yardımları hiçbir şaibeye yer bırakılmadan dağıtıldı. Kömür yardımları muhtarlık gözetiminde fakir ailelerin evlerine kadar teslim edildi. Mahallemizde bin 400 aileye bu yardımlar ulaştırıldı. Yardımların adaletli bir şekilde yapılmasını sağlayan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, vali yardımcıları, SYDV Müdürü ve personeline mahalleliler adına teşekkür ediyorum" dedi.