İzmir Ak Parti İlçe Başkanları Onaylandı

Daha güçlü bir teşkilat yapısı hedefiyle 18 teşkilatta yeniden yapılandırma sürecini başarıyla tamamlayan AK Parti İzmir İl teşkilatında, ilçelerde yürütülen yönetim kurulları liste çalışmaları da fikir birliğiyle sonuçlandı

Daha güçlü bir teşkilat yapısı hedefiyle 18 teşkilatta yeniden yapılandırma sürecini başarıyla tamamlayan AK Parti İzmir İl teşkilatında, ilçelerde yürütülen yönetim kurulları liste çalışmaları da fikir birliğiyle sonuçlandı. Buna göre Genel Merkeze gönderilen 18 ilçenin yönetim kurulu listeleri onaylanarak resmen göreve başladı.
AK Parti Genel Merkezince ataması tamamlanan Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karşıyaka, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Tire ve Torbalı'da oluşturulan yönetim kurullarında yer alan kadın ve genç kontenjanı büyük bir heyecanla karşılandı. İlçe başkanlarının Genel Merkeze yolladığı yönetim kurullarında, toplam 95 bayan ile; 20â€"30 yaş arası 92 genç AK Partili görevlendirildi.
AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, yeniden yapılandırma sürecinin, Genel merkezce yönetim kurullarının onaylanmasıyla tamamlandığını belirterek, "Daha güçlü bir yapı oluşturma amacı ile yola çıkılan süreçte ilçe başkanı atamalarında olduğu gibi ilçe yönetim kurulunda yer alan isimlerin atamasında da tüm yetki genel merkezimizde idi. Genel merkezimizin atadığı 18 ilçe başkanımız, ilçelerinin demografik yapısına özen göstererek hassas bir çalışma içine girmişti. İşte bu çalışmanın neticesinde ilçelerde büyük bir hassasiyetle yürütülen çalışma sonlanmış ve ilçelerimizin yolladığı yönetim kurulu listelerimiz, Genel Merkezimizin onayını almış bulunmaktadır. Resmi olarak göreve başlayan tüm arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Görevlendirmeler partimize ve İzmir'imize hayırlı olsun" dedi.