Soba Zehirlenmeleri Konulu Seminer Düzenlendi

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ''Soba Zehirlenmeleri'' konulu eğitim semineri düzenlendi.

Soba Zehirlenmeleri Konulu Seminer Düzenlendi
Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen eğitim seminerinde, kursiyerleri soba zehirlenmesi konusunda bilgilendiren İl Sağlık Müdürlüğü eğitmeni Semiye Yıkılmaz, evlerde karbonmonoksit zehirlenmesini önlemek için dikkat edilmesi gereken hususlar, zehirlenme sonrası neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verdi.
İnsanların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak amacıyla mahalle evlerinde periyodik aralıklarla eğitici seminerler düzenlendiğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu seminerlerle vatandaşları bilinçlendirdiklerini söyledi. Vatandaşların soba zehirlenmesine karşı alacağı basit tedbirlerle kendilerinin ve sevdiklerinin hayatını kurtaracaklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "İlçe genelinde halkımızı bilinçlendirmek adına vatandaşımızın bilgi edinmesini sağlamak için sosyal tesislerimizde
eğitim seminerleri veriyoruz" dedi.