Otomobil, manevra yapan TIR'a çarptı: 2'si çocuk 5 ölü (2)

Sakarya'nın Erenler ilçesinde D-100 karayolunda TIR'a çarpan otomobilde bulunan 2'si çocuk 5 kişi öldü.

Kaza, D-100 Karayolu Çaykışla kavşağında mey

Sakarya'nın Erenler ilçesinde D-100 karayolunda TIR'a çarpan otomobilde bulunan 2'si çocuk 5 kişi öldü.

Kaza, D-100 Karayolu Çaykışla kavşağında meydana geldi. Adapazarı'ndan Düzce yönüne giden İshak Erdoğan (66) yönetimindeki 41 DE 835 plakalı otomobil, kavşakta manevra yapan Nazmi Kurt (35) idaresindeki 51 AS 425 plakalı TIR'ın dorsesine çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Erdoğan ile aynı araçta bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen üç kişi öldü. Kazada ağır yaralanan ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi de ambulansla kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Otomobildeki cesetler itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı.

Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Sakarya İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürü Bilkay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada 2'si çocuk 5 kişinin öldüğünü söyledi. Bilkay; "4 kişi olay yerinde bir kişi hastanede öldü. Kaza, TIR, U dönüşü yaparken kontrolsüz çıkmış. Aynı istikametten gelen otomobilin de arka lastiklere çarpması sonucu kaza meydana gelmiş. Bir aile olduğunu tahmin ediyoruz. Ölenlerin ikisi çocuk. Üç erkek bir bayan." dedi.

Kaza nedeniyle karayolunun Düzce yönünde uzun araç kuyruğu oluştu. 4 kişinin cesedi, incelemelerin tamamlanmasının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının arından yol trafiğe açıldı.

Ölenlerin kimliklerinin tespit edilmeye çalışıldığı öğrenildi.