Sanko Holding, 5 Yıl İçinde 4 Şirketini Daha Halka Açacak

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 5 yıl içerisinde 4 şirketlerini daha halka açacaklarını söyledi.

Sanko Holding, 5 Yıl İçinde 4 Şirketini Daha Halka Açacak
Konukoğlu, katıldığı bir toplantı sonrasında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. SANKO Holding olarak halka açılmaya önem verdiklerini belirten Konukoğlu, "Halka açılmalar her gün gelişiyor. Zaten bizim Sanko Pazarlama olarak halka açık büyük bir şirketimiz var. İleride de yeni yeni şirketlerimizi halka açacağız. Yani 5 yıl içerisinde 4 şirketimizi daha halka açacağız. Şu anda hangi şirketlerimizi halka açacağımızı söylemem doğru değil ama 5 yıl içinde açacağız" dedi.
Halka açılmanın her zaman büyük faydaları olduğunun görüldüğünü kaydeden Konukoğlu, "Halka açılma ile daha rahat büyüyorsunuz, aile şirketi olmaktan çıkarak halka açılmış bir şirket oluyorsunuz" diye konuştu.
Konukoğlu, ekonominin son durumunu da değerlendirerek, "Ekonomide uçak tekerini yerden kesti, her gün biraz daha havalanıyor. Ekonomi iyiye doğru gidiyor. İnşallah daha iyi olacak. Yani şu anda 2011'i genel olarak çok iyi bekliyoruz" şeklinde konuştu.