Aksaray Belediyesi'nin 'Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders büyük ilgi gördü

Aksaray Belediyesi'nin başlattığı "Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders yapıldı. Okula kayıt yaptıran vatandaşlar Fatih Akbaba'nın huzurlu

Aksaray Belediyesi'nin başlattığı "Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu'nda ilk ders yapıldı. Okula kayıt yaptıran vatandaşlar Fatih Akbaba'nın huzurlu aile ve mutlu evlilik üzerine anlattığı ders büyük ilgi gördü. Belediye Konferans salonunda başlayan ilk derse Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, eşi Aysun Palta, Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ve yaklaşık 50 kişi katıldı. Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, toplumda aile olmanın ve aile değerlerinin korunmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Aksaray Belediyesi olarak bir ilki daha gerçekleştirdik "Huzurlu Aile ve Mutlu Evlilik Okulu" projemizi bugün başlattık. Bu Aksaray Belediyesi tarihinde bir ilktir. Aksaray'da yaklaşık 7 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Aksaray'ı Türkiye'nin en güzel şehri yapsak Türkiye'yi dünyanın en güzel ülkesi yapsak ne fark eder. İçerisinde yaşayan insanların gönlü yüreği güzel olmadıktan sonra. Huzur olmadıktan sonra ne anlam ifade eder. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Geçmişi söylemiyorum ama son 2 yıldır ciddi anlamda programlar yaptık. Belki takip etme şansınız olmuştur. Fatih hocamızı daha önce Aksaray'a getirmiştik. Onun dışında değişik tarzda hocalarımızı getirdik. Özellikle bu programı da yine hocamla beraber istişare edip yaptık. Evlilikler çatır çatır çatırdıyor, bir haber vardı Amerika'daki evliliklerin boşanmaların sebeplerinden beşte biri facebook üzerinden evlenenler veya tanışanların 5'te 1'i bundan boşanıyormuş. Biz bir kardeşimizin bu programlar vesilesi ile ailesinin huzuru yuvasının mutluluğunu sağlayabiliyorsak veya evliliğinin yıkılma aşamasındaki evliliğini sağlamlaştırabiliyorsak inanın 7 yıldır yaptığım belediye başkanlığından daha iyidir."