Öğrenciler bisikleti yavaş sürmek için yarıştı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eğitim veren Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu'nda ilginç bir yarışma düzenlendi. "En Yavaş Bisiklet Sürme Ya

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eğitim veren Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu'nda ilginç bir yarışma düzenlendi. "En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması" Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu bahçesinde 20 yarışmacının katılımı ile gerçekleştirildi. Yarışma diğer öğrenciler ve çevrede bulunan halk tarafından ilgi ile izlendi.

Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu'nda Fen ve Teknoloji ve Beden Eğitimi dersi zümre öğretmenlerince "En Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması" düzenledi. Yarışma beden eğitimi öğretmeni Halit Salman'ın başlama düdüğü ile başladı. Bitiş çizgisine en son gelen öğrenci yarışı kazandı.

Yarışmada Sercan Yavuz birinci, Mehmet Dinçer ikinci ve Mehmet Emin Özkal üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Okul Müdürü Süleyman Bilican'ın elinden aldı. Okul Müdürü Süleyman Bilican; "Bu yarışmada amacımız fen ve teknoloji dersinde işlenen konuları pekiştirerek öğrencilere fen ve teknoloji dersini sevdirmek ve farklı bir sosyal aktivite yapmaktı. Amacımıza ulaştığımızı zannediyorum. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve onları izleyenler çok mutlu oldular." dedi.