Beşikdüzü'nde voleybol turnuvasını Esnaf Kefalet Kooperatifi takımı kazandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen Kurumlararası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'nın finalinde Anadolu Sağlık Lisesi'ni 3–2 yenen Esnaf Ke

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen Kurumlararası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'nın finalinde Anadolu Sağlık Lisesi'ni 3–2 yenen Esnaf Kefalet Kooperatifi takımı şampiyon oldu.

Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlediği turnuvaya 3 grupta toplam 15 takım katıldı. Final maçı öncesi Anadolu Öğretmen Lisesi ile Müftülük takımları üçüncülük için karşı karşıya geldi. Rakibini 3–1 mağlup eden Anadolu Öğretmen Lisesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Final maçı ise Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Esnaf Kefalet Kooperatifi arasında oynandı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk iki setini 25–16, 28–26'lık skorlarla Esnaf Kefalet Kooperatifi aldı. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Anadolu Sağlık Meslek Lisesi üçüncü 25–19, 4.seti 25–18 alarak durumu 2-2'ye getirdi. Son sete de önde giren Anadolu Sağlık Lisesi takımı yaptığı basit hatalar sonucu rakibine 15–13 yenilerek ikinci oldu. Bu sonuçla turnuvanın şampiyonu Esnaf Kefalet Kooperatifi oldu.

Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Koç, yaptığı konuşmada organizasyon komitesini ve katılan takımları kutladı. Koç, "Gerçekten çok güzel bir yarışma oldu. Hepiniz aslında birinciliğe layıksınız ama bu sıralama olması gerekiyordu. Hepinizi tebrik ediyor, sağlıklı mutlu yaşamlar diliyorum." dedi.

Turnuvada şampiyon olan Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Koç, ikinci olan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne kupasını Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Terzi, üçüncü olan Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Okul Müdürü Haydar Çoban verdi. Daha sonra dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verildi.