Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Köy Danışma Meclisini Kızılinler'de Yaptı

Eskişehir AK Parti Tepebaşı İlçesi Köy Danışma Meclisi Toplantısı Kızılinler Köyü'nde, AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, İl genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte on beş köy muhtarı ve köy başkanının katılımı ile birlikte yapıldı

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Köy Danışma Meclisini Kızılinler'de Yaptı
Eskişehir AK Parti Tepebaşı İlçesi Köy Danışma Meclisi Toplantısı Kızılinler Köyü'nde, AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, İl genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte on beş köy muhtarı ve köy başkanının katılımı ile birlikte yapıldı.
Kızılinler Köyünde Gerçekleştirilen Köy Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Koca, "TOKİ ilimizde ve Türkiye'de binlerce konutun anahtarını hak sahiplerine teslim etmiş ülke çapında 200'e yakın adalet sarayı yaparak adalete verdiği önemi göstermiştir. Yeni hastaneler inşa etmiş birçok derslik okullar yapmış tüm ilköğretim ve liselerde okul kitapları zengin fakir ayrımı yapılmaksızın ücretsiz olarak sıraların üstüne bırakılmıştır. Halkımız istediği eczaneden ilaçlarını alabildikleri gibi özel hastanelerde tüm vatandaşlarımıza tedavi olabilmektedirler. Sağlık karneleri ortadan kaldırılmış vatandaşlarımız nüfus cüzdanları ile istediği hastaneden ve istediği doktordan yararlanma hakkına kavuşmuştur. Türkiye'nin en büyük diş hastanesi şehrimize yapılmıştır. Hava, demir ve kara yolu ile Eskişehir'in dışa bağlantıları sağlanmıştır" dedi.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, "Hükümetimizce KÖYDES ve BELDES projeleri ile elektriksiz, yolsuz ve susuz köy kalmamıştır. Bir çok köyümüzde alt yapı çalışmaları yapılmış diğer köylerimizdede en kısa zamanda alt yapı çalışmaları yapılarak köylerimiz daha yaşanabilir hale gelecektir. Köylümüzün daha verimli mahsul kaldırabilmesi için hemen hemen her köyümüze selektör, yem kırma makinesi ve süt toplama üniteleri kurulmuş olup köylerimizin hizmetine sunulmuştur" dedi.
Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı ise, İl Genel Meclisi tarafından ilçe ve köylere yapılan yatırımları dile getirerek Eskişehir genelinde birçok sorunun çözüme kavuştuğunu dile getirdi.