Giresunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na doğru

Giresun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Regaip Aksoy, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara'nın, Giresunspor Kulüp B

Giresun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Regaip Aksoy, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara'nın, Giresunspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması durumunda, esnaf ve sanatkarlar olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Aksoy, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, alınan kötü sonuçlar nedeniyle yönetim kurulunun Olağanüstü Genel Kurul kararı aldığını hatırlattı. Giresunspor'un Olağan Genel Kurulu'nun 10 Aralık Cuma günü yapılacağını belirten Aksoy, genel kurula birkaç gün kalmasına rağmen halen yönetim kurulu için ön plana çıkan isimlerin bulunmadığını ifade etti.

Olağanüstü Genel Kurulu'nun Giresunspor için bir şans olarak gördüklerini aktaran Aksoy, "Giresunspor şuan ligdeki konumu hiç de içaçıcı değil. Giresunspor'un, ligdeki konumu tüm camia ve Giresunlular'ı olduğu gibi bizleri de çok üzmektedir. Biran önce Giresunspor'un bulunduğu durumdan kurtulmasını istiyoruz. Bunun için de yapılacak olan genel kurulu büyük bir şans olarak görmekteyiz. Güçlü ve Giresunspor'u bu zor günlerden çıkarabilecek düzeyde bir yönetim kurulunun, yapılacak olan genel kuruldan çıkacağını umuyoruz." dedi.

GESOB Başkanı Ali Kara'nın, Giresunspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması durumunda, esnaf ve sanatkarlar olarak kendisine hertürlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Aksoy, "Biz Giresunlu esnaf ve sanatkarlar olarak GESOB Başakanı Ali Kara'nın, Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olmasını istiyoruz. Kendisinin Giresunspor'a güçlü bir yönetim kurulu oluşturabileceğine ve Giresunspor'u bu zor günlerden çıkarabileceğine inanıyoruz. Eğer yönetim kuruluna talipli olursa, Giresun esnaf ve sanatkarları olarak kendisinin yanında olacağız ve her türlü desteği vermeye hazırız." açıklamasında bulundu.