Ereğlililer sağanak yağışa rağmen konseri izledi

Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hamsi Festivali'nin son bölümünde fantezi müziğin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu sahne aldı.

Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hamsi Festivali'nin son bölümünde fantezi müziğin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu sahne aldı.

Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren sanatçı, "Neden saçların beyazlamış arkadaş" şarkısını ise Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a armağan etti. Sanatçı, Belediye Başkanı Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık'ın tepkisi üzerine ise "Sadece iyi niyetim ile armağan ettim. Şarkıda anlatılanın sizle hiçbir alakası yok "diyerek bayan Posbıyık'ın gönlünü aldı. Sanatçı, şarkıyı da bay ve bayan Posbıyık ile birlikte söyledi.

Yağmur altında güvenlik görevlilerinin tuttuğu şemsiye altında konserini sürdüren Cengiz Kurtoğlu'na konserin sonunda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık tarafından hediye verildi.

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, burada yaptığı konuşmasında, "Cengiz Kurtoğlu, gerçekten halka mal olmuş, halk tarafından da çok sevilen bir sanatçı. Biz kendisine sağanak yağmur nedeni ile konseri iptal edelim dendiğinde "Konseri izlemeye gelenlere bu konseri vereceğiz. Kimse bir yere gitmiyor" diyerek kendisine yakışanı yaptı. Sizlere söz veriyorum. Mayıs ayında bir kez daha sizlerle buluşturacağım." dedi. Hediyelerin verilmesinin ardından bir şarkı daha seslendiren sanatçı, sahneden inmeden önce hayranları ile halay çekti, horon tepti.