Manisaspor sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 15. haftasında bugün Manisaspor sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Manisaspor-Gaziantepspor maçı saat 14.00'de başlıyor.

Manisaspor sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor
Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 14 haftada 15 puan toplayarak 13.sırada yer alan Manisaspor, 14 haftada 20 puan toplayan ve ligde 8.sırada yer alan Gaziantepspor’u konuk ediyor. Bugün saat 14.00’de başlayacak olan Manisapor-Gaziantepspor maçı her iki takım açısından da hayati önem taşıyor.

MANİSASPOR CEPHESİ


Büyük takımlar karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Manisaspor, iç sahadaki kötü gidişine Gaziantepspor maçıyla son vermek istiyor.

Deplasmanda Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u yenmeyi başaran, ancak Manisa'da şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan Ege temsilcisi Manisaspor, 14. haftaya kadar Kasımpaşa'dan sonra Konyaspor'la birlikte kendi evinde en az puan toplayan 2. takım oldu.

Manisaspor’da son antrenmanda takımdan ayrı çalışırken Ömer Aysan’ın Gaziantepspor maçında forma giymesi beklenmiyor. Dica ve Şener'in yanı sıra tedavisi süren Nizamettin’in de Gaziantepspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ


Ankaragücü, Fenerbahçe ve Medical Park Antalyaspor galibiyetleriyle ligde iyi bir seri yakalayan ve üst sıralara tırmanan Gaziantepspor, lider Trabzonspor karşılaşmasından aldığı 3-1’lik mağlubiyetle taraftarını üzdü.

Gaziantepspor’da Soner, Jorginho ve Dany’nin sakatlıklarının devam etmesi nedeniyle, bugünkü Manisaspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


MANİSASPOR
İlker
Yiğit İncedemir
Simpson
Mehmet
Isaac
Murat
Kalabane
Eren
Dixon
Ferhat
Makukula

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Yalçın Ayhan
Murat Ceylan
Emre Güngör
Ivan
Şenol
Zurita
Serdar Kurtuluş
Orhan Gülle
Sosa
Popov