Karabağlar Genç İşadamları Derneği kuruluş yıldönümünü CHP ve AK Partililerle kutladı

Karabağlar Genç İş Adamları Derneği (KAGİAD), kuruluşunu 9. yılını, 400'e yakın üyesiyle birlikte CHP ve AK Partililerin de katılımıyla kutladı. KAGİA

Karabağlar Genç İş Adamları Derneği (KAGİAD), kuruluşunu 9. yılını, 400'e yakın üyesiyle birlikte CHP ve AK Partililerin de katılımıyla kutladı. KAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Işık, "Kuruluşumuzu ekonomiden eğitime ve sosyal faaliyetlere kadar birçok etkinliğe imza atarak hep birlikte kutluyoruz." dedi. Balçova Termal Tesisleri'ndeki kutlamaya CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Marangozlar, Mobilyacılar ve Bilumum Ağaç İşleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Tefik Özdemir, Gediz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Mustafa Güneş, Buca Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Metin Sağıl ve Egepol Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır da katıldı.

Mustafa Özerergene'nin sunduğu, Türk Sanat Müziği sanatçısı Saffet Yıldız'ın seslendirdiği şarkılar ve yemekle başlayan program, daha sonra konuşmalar, Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na Moğalistan'dan katılan Bilgun Erdenedalay'ın gösterisi ve plaket töreniyle devam etti. Derneğin tanıtım filminden sonra açılış konuşması yapan KAGİAD Başkanı Işık, "Bölgemizde bulunan mobilya sektöründeki üyelerimizi, yurtdışındaki işadamlarıyla buluşturduk. Ayrıca perşembe günleri düzenlediğimiz gönül soframızda da İzmir'in birçok tanınmış simasını misafir ettik. Bugünü hep birlikte kutluyoruz." dedi. Ekonomist Prof. Güneş ise mobilyacılara meslekte gelişmelerini ve yurtdışına açılmalarını tavsiye ederek, izleyecekleri yol haritası hakkında bilgiler aktardı. Plaket takdim edilen Belediye Başkanı Kürüm de ilçede mobilyayı marka yapacaklarını, çıraklık eğitim merkezi, meslek yüksekokulu ve mobilya tanım sitesi kuracaklarını söyledi. CHP Milletvekili Susam ise dernek yönetimine teşekkür ederek, her zaman esnafın yanında olacağını belirtti. AK Parti İl Başkanı Kabak da hükümetin esnafa verdiği kredi desteğini hatırlatarak, her zaman yanlarında olduklarını söyledi ve referandumda verdikleri desteğe teşekkür etti.

Program çeşitli plaketlerin verilmesi ve derneğe yeni katılanlara rozet takılmasıyla sona erdi.