Giresun'da tamamlanan park ve muhtarlık binaları hizmete açıldı

Giresun Belediyesi tarafından Güre ve Tayyaredüzü mahallelerinde yaptırılan Can Yücel Parkı ile muhtarlık binaları törenle hizmete girdi.

Törenlere

Giresun Belediyesi tarafından Güre ve Tayyaredüzü mahallelerinde yaptırılan Can Yücel Parkı ile muhtarlık binaları törenle hizmete girdi.

Törenlere Giresun Vali Yardımcısı Osman Demir, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, davetliler ve mahalleliler katıldı.

Törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 2009 Temmuz ayında Güre mahallesinde sel afetinin yaşandığını hatırlattı. Afetin yaralarının sarılması için belediye olarak çok önemli hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Aksu, Güre mahallesinin Giresun'un sorunsuz mahallelerinden birisi haline getirildiğini kaydetti.

Güre Mahallesi'nde yapılan çalışmaların ardından Can Yücel'in adının verildiği parkın ortaya çıktığını vurgulayan Aksu, parkın mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Kerim Aksu, Giresun Belediyesi olarak 26 mahalleye muhtarlık binaları yapımı çalışmasını sürdürdüklerini dile getirerek, "Giresun halkına daha iyi hizmetler sunulması noktasında çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizden birisi de mahalle muhtarlık binalarının yapımı. Bugüne kadar 26 mahallemizin 8'inde bu binalarımızı tamamladık. Diğer mahallerimizde de gereken çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaklaşık 750 bin TL'ye mal olan park ve muhtarlık binalarının açılışı yapıldı. Açılışlara katılanlar, park ve muhtarlıkları gezdi.