Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'den Örnek Davranış

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kişi, kurum ve kuruluş yöneticileri tarafından yapılan ziyaretlerde kendisine takdim edilen plaket, çiçek ve benzeri hediyeler yerine 2011 yılı başından itibaren, önümüzdeki günlerde hizmete kazandırılacak olan Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Rasim Uzer İş Eğitim Okulu'na yapılan bağış makbuzlarını kabu

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kişi, kurum ve kuruluş yöneticileri tarafından yapılan ziyaretlerde kendisine takdim edilen plaket, çiçek ve benzeri hediyeler yerine 2011 yılı başından itibaren, önümüzdeki günlerde hizmete kazandırılacak olan Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Rasim Uzer İş Eğitim Okulu'na yapılan bağış makbuzlarını kabul edecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, zihinsel engellilerin toplumsal yaşamda daha nitelikli bir yaşam düzeyine kavuşmaları amacıyla Türkiye'de ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı ve Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün aynı çatı altında çalışmalar yapacağı Nevşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Rasim Uzer İş Eğitim Okulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete kazandırılacağını söyledi.
Hayırsever Nevşehirlilerin katkıları ile tamamlanan merkezin daha sağlıklı bir şekilde kendisinden beklenilen hizmetleri sunabilmesi için her bireyin imkanları ölçüsünde bu merkezin çalışmalarını kolaylaştırıcı çalışmalar içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Ünver, 2011 yılı başından itibaren kişi, kurum ve kuruluş yöneticileri tarafından yapılan ziyaretlerdt verilen plaket, çiçek ve benzeri hediyeler yerine, takdim edilecek hediyelerin tutarı düzeyindeki ücretin Nevşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Rasim Uzer İş Eğitim Okulu'na yapılmasını istedi.
Ünver, "2011 yılından itibaren oldukça farklı bir uygulamaya daha başlıyorum. Şahsıma Nevşehir Belediyesi'nde yapılan ziyaretlerde verilmek üzere plaket, çiçek ve hediye yaptırmak isteyenler, Ürgüp yolu üzerinde önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Nevşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Rasim Uzer İş Eğitim Okulu'nun ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağış yapmalarını istiyorum. Bu makbuz belki 3-5 TL olur, benim için hiç önemli değil. Bunlar örnek oluşturabilecek çalışmalar. Bu merkezde daha iyi çalışmaların yerine getirilmesi için her kişinin de üzerine düşeni yapacağına tüm içtenliğimle inanıyorum" şeklinde konuştu.